Fase 3 van de Kolk komt eraan!

Inmiddels zijn nagenoeg alle woningen van de Kolk Westergouwe fase 1 en 2 verkocht en zijn er nog 2 woningen van fase 2 beschikbaar. Dat betekent dat de bouw van deze fases van de Kolk gaat beginnen! Na deze succesvolle verkoop komt volgend jaar de Kolk fase 3 eraan: 45 royale woningen in een sfeervolle, groene ambiance. Met romantisch aangelegde paden, witte tuinhekken en charmante of eigentijdse architectuurstijlen.

Benieuwd naar meer? 

 

Fase 2 is bijna uitverkocht...

In de Kolk fase 2 zijn nog 2 woningen beschikbaar in woonsfeer Flexibel wonen. Flexibel wonen biedt woningen voor een brede doelgroep, die anders zijn dan anders. Met een woon- en slaapkamer gelijkvloers zijn deze comfortabele woningen met recht levensloopbestendig te noemen. De woningen hebben een woonoppervlakte vanaf ca. 108 m² en een koopsom vanaf € 423.005,- v.o.n. Interesse? Neem contact op met Van Herk Nieuwbouw Makelaars. Op de pagina van Flexibel Wonen vind je meer specificaties en plattegronden. 

Flexibel Wonen Contact

 

Start bouw

Deze maand starten de werkzaamheden voor het grondwerk en de bronboringen voor de Kolk fase 1. Begin volgend jaar worden deze activiteiten doorgezet voor fase 2. Waarna de bouw van deze fases is gestart! Alle kopers zijn inmiddels bericht over dit goede nieuws en de meeste zijn reeds bij de notaris geweest voor de notariële eigendomsoverdracht van hun woning. Begin volgend jaar besteedt de V.O.F. Westergouwe op passende, digitale wijze aandacht aan de start van de bouw van Westergouwe III. 

Voor nu wensen wij je fijne feestdagen en een voorspoedig nieuwjaar!