Start verkoop: De Kolk fase 3

woensdag 21 september 2022, 16.00 uur

Na het succes van de Kolk fase 1 en 2 komt de volgende fase eraan. Fase 3 bestaat uit 45 royale eengezinswoningen in een sfeervolle, groene ambiance. We vertellen je graag alvast meer over het aanbod en delen de eerste impressies met je. Want fase 3 gaat 21 september a.s. in verkoop! 

 

Waar gaat jouw voorkeur naar uit?

De Kolk fase 3 bestaat uit een mix van 45 royale woningen in twee verschillende stijlen, met elk hun eigen charme. Gaat jouw voorkeur uit naar royaal wonen tussen romantisch aangelegde groene paden en witte tuinhekken? Of kies je juist voor vrij uitzicht over de groenblauwe zone in Westergouwe? Kinderen vermaken zich hier met vissen of slootje springen. De diverse fiets- en wandelpaden leiden rechtstreeks naar de natuur. Welke woning je ook kiest, in de Kolk fase 3 woon je in een fijne leefomgeving met ruimte voor recreatie, rust en ontspanning.

Kies je voor een sfeervolle, romantische uitstraling?

Tussen het groen vind je 34 woningen voorzien van een sfeervolle romantische architectuur en subtiele details. Zo zijn er rij- en hoekwoningen, drie-onder-een-kapwoningen met en zonder garage, maar ook charmante twee-onder-een-kapwoningen met garage. De grootte varieert van 130 tot maar liefst 195 m².

Of kies je voor een moderne variant?

Aan de GroenBlauwe zone, die dwars door Westergouwe loopt, liggen 11 moderne woningen. Hier woon je letterlijk midden in de natuur. Dankzij de drie woonlagen heb je een zee van ruimte. Deze woningen hebben een woonoppervlakte vanaf 146 m². En niet te vergeten: een royaal terras over de gehele breedte van de woning van 3,5 meter diep met vrij uitzicht over het groen en het water.