Kom langs tijdens de Westergouwe Nieuwbouwdag

Ben je je aan het oriënteren op een nieuwbouw koopwoning in Westergouwe? Op zaterdag 6 april kun je tussen 11.00 en 15.00 uur tijdens de Westergouwe Nieuwbouwdag kennismaken met het actuele aanbod koopwoningen en met de plannen voor de nabije toekomst. De verse koffie met wat lekkers staat klaar en voor de kinderen is er een springkussen.

De jonge woonwijk aan de westelijke rand van Gouda groeit uit tot een complete wijk met ongeveer 4.500 woningen en diverse voorzieningen. Het woningaanbod is zeer divers en bestaat uit zowel koopwoningen als huurwoningen (van sociaal tot vrije sector). Informeer je vrijblijvend over de mogelijkheden in de wijk en kom op 6 april langs in het infocentrum (adres: Provincialeweg 10, Gouda).

 

VOF Westergouwe aanbod

Op dit moment zijn er 4 projecten met koopwoningen te koop. Dit zijn: eengezinswoningen in Eilandwonen, Parkwonen met eengezinswoningen en Parkwonen met appartementen. In deze 3 projecten zijn nog enkele woningen beschikbaar. Daarnaast werd op 28 maart jl. de verkoop van de 27 eengezinswoningen in de Kolk fase 3B gestart. Op 6 april kun je de brochure van De Kolk ophalen en krijg je antwoord op je vragen over deze woningen.

Financiering

Ben je benieuwd naar je mogelijkheden om een nieuwbouwwoning in Westergouwe te financieren? Dan is het handig te weten wat belangrijk is bij de aankoop van een nieuwbouwhuis, welke kosten ermee gemoeid zijn en wat er financieel mogelijk is. Schuif op 6 april even aan bij één van de financieel adviseurs van de Rabobank voor een gratis oriëntatiegesprek en je weet snel waar je aan toe bent. Je hoeft hiervoor geen afspraak te maken.

Kom je ook?

Mis deze kans niet om alles te weten te komen over de nieuwbouwwoningen van Westergouwe. Wij zien je graag op zaterdag 6 april tussen 11.00 en 15.00 uur!

Wil je niets missen?
Ontvang relevante updates over De Kolk Westergouwe.

Waarom aanmelden?

  • Altijd op de hoogte van recente ontwikkelingen en events
  • Nuttige informatie rondom het kopen van een nieuwbouwwoning

Wil je precies weten hoe wij met je gegevens omgaan?
Dat lees je in ons privacy statement.