De Kolk Fase 3

Wonen tussen groen en blauw, iets voor jou?

De derde fase van de Kolk is in ontwikkeling! Hier komt een diverse mix van 45 royale woningen in twee verschillende stijlen, met elk hun eigen charme. Zo heb je de keuze uit royale, statige herenhuizen en ruime, sfeervolle eengezinswoningen of tweekappers. Royaal wonen tussen romantisch aangelegde groene paden en witte tuinhekken. Of juist met vrij uitzicht over de groenzone? Kinderen vermaken zich met vissen of slootje springen. Fiets- en wandelpaden leiden rechtstreeks naar de natuur.

De 11 herenhuizen liggen direct aan de brede groenzone die dwars door Westergouwe loopt. Hier sta je letterlijk met je voeten in de natuur. Dankzij de 3 woonlagen beschik je over een zee van ruimte op de bovenste verdiepingen. De herenhuizen beschikken over een woonoppervlak vanaf 147 m2 en een royaal terras direct vanuit je woonkamer vrij uitzicht over het groen!

Of ga voor een van de 34 ruime ééngezinshuizen tussen het groen met sfeervolle architectuur en een schuine kap. Hier vind je rij- en hoekwoningen, maar ook charmante twee-onder-een-kapwoningen met garage. Royaal wonen vanaf 130 m2 tussen romantisch aangelegde groene paden en witte tuinhekken.

Welke woning je ook kiest, tussen de bebouwing door vang je een glimp op van het landelijke buitengebied. Een fijne leefomgeving met ruimte voor recreatie, rust en ontspanning. De verkoop van de Kolk fase 3 start naar verwachting voor de zomer van 2022.

Interesse? Meld je aan voor de nieuwsbrief. 

Blijf op de hoogte →

Wil je niets missen?
Ontvang relevante updates over De Kolk Westergouwe.

Waarom aanmelden?

  • Altijd op de hoogte van recente ontwikkelingen en events
  • Nuttige informatie rondom het kopen van een nieuwbouwwoning

Wil je precies weten hoe wij met je gegevens omgaan?
Dat lees je in ons privacy statement.