Locatie

Bruisend wonen tussen groen en blauw

Westergouwe groeit momenteel uit tot een woonwijk met zo’n 4000 woningen. Je vindt hier eigen voorzieningen, groen, water en ruimte om te recreëren. In 2016 werden de eerste woningen opgeleverd. Er wordt dus al volop geleefd in Westergouwe. En de Kolk zal die levendigheid extra kracht bijzetten. Als bruisend middelpunt van de wijk geeft zij een vrolijke twist aan dit eigentijdse woongebied. Een echte leefomgeving die voorziet in de vraag naar veiligheid, vertier en verbinding, én die tegemoetkomt aan ons groeiende groene bewustzijn.

 

Meer informatie:

 

Lekker de ruimte en toch overal dichtbij

Dit is zo’n voordeel van wonen in de Kolk. Westergouwe ligt centraal in de Randstad en dicht bij de grote steden Rotterdam, Den Haag en Utrecht. Binnen 10 minuten fietsen sta je op de historische markt van Gouda. Om weer net zo snel thuis te zijn, in jouw gezellige eigen buurt, midden tussen het groen en blauw.

Groen om iets te doen

Aangrenzend aan de wijk heb je op loopafstand toegang tot de GroenBlauwe Zone, een schitterend natuur- en recreatiegebied. Heerlijk om te wandelen of om een rondje te hardlopen. En die leuke waterweggetjes en groenstroken voor je deur zijn ook al zo uitnodigend om naar buiten te gaan. Of je even een frisse neus haalt of juist een heerlijke, lange wandeling maakt: groen om iets te doen is hier het devies!