De Kolk

luchtfoto westergouwe gouda

Groen en levendig wonen

Westergouwe is een groene en waterrijke woonwijk, gelegen aan de rand van Gouda. Met het buitengevoel om je heen en de stad dichtbij vind je hier de ideale combinatie van rust en dynamiek. En daar is nu ook de Kolk. Een leuke, levendige buurt met een gevarieerd woningaanbod.

Een buurt voor iedereen 

Jong en oud zal zich hier thuis voelen. Kinderen zullen zich aangetrokken voelen tot het avontuur dat buiten lonkt. Singles, ouders en senioren zullen het gezellige en rustgevende gevoel van een centrale, autoluwe buurt waarderen. En een fijne en comfortabele woning maakt dat gevoel natuurlijk helemaal compleet.

Maximaal met elkaar verbonden

De Kolk is aangewezen als het kloppende hart van de wijk Westergouwe. Dit betekent dat het merendeel van de voorzieningen hier straks samenkomt: winkels, horeca, een scholencluster met een sportveld, welzijnsvoorzieningen en een zorgcomplex met ruimte voor maatschappelijke instanties en dienstverleners. Bekijk de huidige voorzieningen op de gebiedswebsite www.westergouwe.nl. In de wijk vind je onder andere de meest circulaire Albert Heijn van Nederland!

Planning

In de Kolk worden verschillende woonbuurten ontwikkeld. De Kolk fase 1 en 2 zijn inmiddels gebouwd en bewoond.

Fase 3 van de Kolk bestaat uit 45 woningen en is onderverdeeld in fases A en B. De Kolk fase 3A heeft 18 woningen en deze zijn inmiddels verkocht en opgeleverd.

Fase 3B heeft 27 woningen en is in verkoop! Schrijf je in voor de reservelijst.